Hvilke teknologier jeg ser frem til


Teknologien udvikler sig hele tiden og det gør også at der hele tiden kommer flere og flere spændende gadgets. Inden for de seneste år har det blandt andet været de såkaldte smartwatches der her været helt fremme og som jeg også selv har taget til mig. Det føles måske lidt unødvendigt i starten, men når man vænner sig til det er det svært ikke at benytte sig af det hele tiden. Det er noget der stadigvæk er i udvikling og helt klart noget jeg ser frem til at gøre mig mere i de næstkommende år.

smartwatches

Ud over smartwatches, så er der dog et emne jeg ser allermest frem til, nemlig virtual reality, også kaldet ’VR’ i en forkortet udgave. Vi kender næsten alle til konceptet og har set det adskillige gange på film og lignende, men det er desværre aldrig blevet til det store i virkeligheden. Det ser dog ud til at ændre sig nu. For at få et lille indblik kan man fx tage et kig på denne artikel om fænomenet, hvor man kan se at det ikke bare er ved at blive til virkelighed, men at det også virker overraskende godt og vildt realistisk.

Jeg tror personligt at hvis det kommer ud på verdensplan og implementeret korrekt, at VR er noget der kan være med til at forandre vores hverdag. Det er helt klart noget af det mest banebrydende inden for gadgets og teknik og selvfølgeligt noget jeg ser meget frem til.Got something to say?


(required)