Mine sideprojekter den kommende tid


Ikke alt handler om gadgets i mit liv. Desværre vil jeg til tider mene, men der skal selvfølgeligt også være plads til andre ting. Jeg har da også en masse andre ting at give mig til og har en lang række forskellige sideprojekter som jeg arbejder på og som jeg forventer at få færdiggjort inden for en overskuelig fremtid.

Et af mine projekter er min nye stue, hvor der både skal laves om på en masse ting. Først og fremmest, for at holde os til det teknikrelaterede til starten, så er jeg ved at få opsat en ny hjemmebiograf, hvor jeg for alvor skal tage min tekniske viden i brug og få lavet en hel ny opsætning end før. Jeg er ved at kigge på nyt tv for det første. Jeg vil gerne have noget af det allernyeste og gerne i 4k opløsning, som jeg selv er stor fan og mener at det helt klart er fremtiden selvom mange mener at det ikke vil blive til det store inden for de næste år. Dog er priserne nået ned på et niveau hvor alle kan være med og der er begyndt at komme mere og mere indhold, som gør at det er værd at smide penge efter.

TV er ikke blot det eneste jeg skal have fat i. Jeg er også ved at kigge på et nyt anlæg så jeg kan få nogle ordentlige højtalere sat op til det nye fjernsyn, så jeg får noget ordentligt lyd når jeg skal se mine film og serier. For at gøre det hele lidt ekstra sjovt vil jeg have sat det hele op til at køre via én fjernbetjening. Det tager noget tid til at få det hele til at fungere, men det er dog noget jeg har leget med før og det er super fedt når det virker at man blot kan trykke på en knap og så vil tv’et tænde på den rigtige kanaler og anlægget vil automatisk sættes til den rette indstilling.

Det er dog ikke teknik der er det eneste jeg laver om på i stuen. Jeg har også været på udkig efter en ny sofa da den gamle trænger til en opdatering af den helt store art. Jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet efter anbefalinger og til hvad der passer ind i min stue. Her faldt jeg blandt over et indlæg på Archauz Blog med en sofa der ligner noget der ville passer perfekt ind i min stue og som vil være god til at sidde og se film og andet underholdning fra. Det er selvfølgeligt et must med en god sofa nu hvor jeg gør så meget ud af selve tv –og hifi-delen. Der er ingen grund til at have så fine ting og så sidde dårligt, så det giver lidt sig selv at anskaffe sig en god sofa til at sidde i.

Det er lidt nogle større projekter jeg har sat mig selv på, men det er dog også noget jeg godt kan lide. Selvom det ikke altid er lige sjovt i selve processen at skulle finde frem til alle materialer og købe det hele ind, så er projekter som disse helt fremragende når det endelige produkt står færdigt, især når det er så store ting som her hvor man virkelig mærker en forskel hver dag.Got something to say?


(required)