Mit liv med gadgets


Nu hvor jeg går så meget op i gadgets, så er det måske en ide at forklare lidt om hvorfor jeg faktisk er så stor fan af gadgets og går så meget op i dem som jeg gør.  Det hele startede da jeg var barn, hvor jeg gik meget op i elektronik. Min far var selv stor fan af forskellige dimser og jeg husker tydeligt hvordan jeg flittigt legede med Polaroid-kameraet samt hans gamle Amiga-computer, hvor jeg fik timevis hver dag til at gå i flere periode.

 

 

Da jeg voksede op var det også forskellige gadgets og andre elektriske ting der dominerede min verden. Jeg var dog stadigvæk social med de andre og spillede fodbold ligesom de andre drenge, men ud over dette så var jeg nærmest indsvøbt i en hel anden verden med elektronik, hvor jeg elskede at rode med ting og hurtigt blev den der var god til at reparere computere og andet elektronik. Igennem årene er der gået mange gadgets igennem hvor jeg altid forsøger at være på forkant med hvad det nyeste er. Jeg føler altid at der er noget nyt at tage fat i og jeg er aldrig blevet træt af de mange forskellige gadgets. Jeg føler en stor glæde ved at finde frem til de nyeste gadgets, læse anmeldelser og selv skrive kommentarer på de forskellige hjemmesider hvor folk diskuterer gadgets. Der er altid noget nyt at tage fat i og det gør også at passionen kun vokser sig større med tiden.Got something to say?


(required)