Om denne side


Hej jeg hedder Nicholas og du har fundet ind på min side Addfree.dk. Jeg har lavet denne her hjemmeside for at skrive lidt om mit liv og hvad jeg ellers foretager mig med interesser. Jeg var selv en stor bruger af servicen Addfree og går stadigvæk meget op i køb og salg, hvor det især er forskellige gadgets og andre sjove ting der tager det meste af tiden, hvilket også er det jeg vil skrive meget om her på siden. Jeg er stor fan af elektronik og har altid været lidt af en entusiast lige siden jeg var børn, hvilket har holdt ved lige siden og nu går en stor del af min tid på at finde informationer om forskellige gadgets, læse anmeldelser om dem og selvfølgeligt selv anskaffe dem og prøve af.

Jeg går meget op i at finde tingene til den rette pris og nyder at være på de forskellige markeder og forummer på nettet, hvor folk køber og sælger deres gadgets og ting, da det er muligt at finde det meste til en god pris hvis man ved hvad man skal give for det og samtidig giver det også mulighed for at få en god værdi tilbage for de ting man har haft ved videresalg, hvor man igen kan få en god pris hvis man gør det hele rigtigt.

Dette vil jeg skrive meget mere om her på siden, hvor jeg også vil komme ind på nogle af de andre ting i mit privatliv. Jeg går ud over gadgets meget op i mit arbejde samt mit hjem, hvor jeg bruger en stor del af tiden på at optimere det hele. Dette indebærer selvfølgeligt også at købe forskellige ting og finde de rigtige ting der passer ind – fuldstændig ligesom når jeg handler med gadgets og andre ting.