Velkommen til Addfree.dk


Velkommen til min blog. I dette indlæg vil du kunne finde lidt informationer om hvem jeg er, samt hvorfor jeg har valgt at oprette denne side, samt hvad du kan forvente at finde her på siden. Jeg hedder Nicholas og er en mand i slutningen af 20erne, som bruger en stor del af min tid på at finde viden om, diskutere og afprøve gadgets. Jeg har været fan af gadgets lige siden jeg var barn og brugte en stor del af min ungdom på Addfree, hvor jeg havde gode muligheder for at handle med gadgets til gode priser. Handel er stadigvæk noget jeg går meget op i og noget jeg benytter mig rigtig meget af når jeg skal finde gadgets og andre spændende ting til nye priser.

Her på siden vil jeg primært skrive om gadgets og mit liv med gadgets, hvad de betyder for mig og alt om de nyeste og også gamle der stadigvæk har værdi af den ene eller anden art. Ud over gadgets vil jeg også skrive lidt om hvad jeg ellers foretager mig i mit liv, hvor jeg har en masse andre ting på sidelinjen ud over gadgets, som jeg tror I vil finde interessante.Got something to say?


(required)