10 gange smukke hvide blomstrende haveplanter

Hvide liljer

Hvide liljer har været et symbol på femininitet, skønhed og renhed i århundreder. Duften af ​​liljen er en af ​​de mest elskede. Liljen er en smuk snitblomst, der opfører sig som en staude i haven. Du kan nyde skønheden ved denne plante i flere år.

Højde: Max 1 meter
Hvornår skal man så liljer: løget kan plantes i jorden efter august (15-20 centimeter)
Blomstringstid: maj til august
Latinsk navn: lilium
Plantetype: løgplante
En liljepære holder ikke længe over jorden. Om vinteren skal du dække jorden med et lag humus. Løget kan også overvintre i en gryde.

2. Hvid muslingeskal

Denne stedsegrønne busk kan danne grene så lange som 2 meter, men de overstiger aldrig 20 til 40 centimeter. Planten producerer blomster næsten hele året rundt. Farven hvid er ved siden af ​​lilla blå den mest almindelige. Da grenene nemt slår rod et sted, er det klogt at sørge for, at sneglen ikke formerer sig for meget.

Højde: 20 til 40 centimeter
Hvornår skal man punge ud: forår
Blomstringstid: næsten hele året rundt
Latinsk navn: Vinca
Plantetype: busk
Periwinkle er en såkaldt forsvarsplante, der siges at beskytte mod hekseri. Hvis det ikke hjælper, gør det bestemt ikke ondt.

3. Alliumvit

Allium er også kendt som prydløg. Det store løg af blomster blomstrer fra det tidlige forår. Der er også sorter, der blomstrer senere og holder til slutningen af ​​august. Prydløget er derfor meget velegnet, hvis du vil kombinere en have med forskellige blomstrende planter.

Højde: max 85 centimeter
Hvornår skal man så allium: efterår
Blomstringstid: senest marts til august
Latinsk navn: Allium
Plantetype: løgplante
Løgene kan blive i jorden, men efterhånden bliver disse prydløg naturlige. Sommerfugle og bier finder det store løg med små hvide blomster attraktive.

Hvide liljer Hvide liljer har været et symbol på femininitet, skønhed og renhed i århundreder. Duften af ​​liljen er en af ​​de mest elskede. Liljen er en smuk snitblomst, der opfører sig som en staude i haven. Du kan nyde skønheden ved denne plante i flere år. Højde: Max 1 meter Hvornår skal man så…

Hvide liljer Hvide liljer har været et symbol på femininitet, skønhed og renhed i århundreder. Duften af ​​liljen er en af ​​de mest elskede. Liljen er en smuk snitblomst, der opfører sig som en staude i haven. Du kan nyde skønheden ved denne plante i flere år. Højde: Max 1 meter Hvornår skal man så…

Leave a Reply

Your email address will not be published.