Laurbærkirsebær

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt.

Med en Prunus laurocerasus er du derfor garanteret et grønt udemiljø og privatliv uanset årstiden. En anden fordel er også, at der ikke skal rives blade sammen i løbet af efteråret.

En populær plante til anlæggelse af en ny hæk eller som rumadskillelse i haven er en buksbom. Desværre har denne plante været plaget af flere sygdomme siden 2005.

Flere og flere mennesker er derfor på udkig efter et godt alternativ, der kan erstatte den udsatte buksbom. Laurbærhækken er et rigtig godt alternativ til buksbom. Denne nemme hækplante laurbærkirsebær er altid flot grøn og tæt, og er derfor perfekt til afskærmning af haven.

Hvad gør en laurbærhæk så speciel?

Der er nogle gange en vis forvirring omkring navnet på laurbærhækken. Det laurbær, der bruges i disse hække, er ikke det rigtige laurbær, hvis blade ofte bruges i køkkenet. Faktisk: laurbærkirsebær er ikke engang relateret til det.

At vi kalder kirsebærlaurbær på den måde, hænger sammen med dets særligt dekorative blade. Dette aflange, ovale blad minder meget om det ægte laurbærblad. Den har en smuk glans på toppen, selvom kirsebærlaurbærbladets blad er endnu mere yndefuldt end det ægte laurbærblad, fordi bladranden er glattere.

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt. Med en Prunus laurocerasus er du derfor…

Synes du også, at det er trælst, at forbipasserende og naboer har indkig i din have? Eller savner du noget grønt omkring dig, når det bliver køligere udendørs? En stor fordel ved en laurbærhæk er, at den aldrig taber sine blade og altid er flot grøn og tæt. Med en Prunus laurocerasus er du derfor…

Leave a Reply

Your email address will not be published.